Se face cautarea...
30 august 2014
sâmbătă, august 30, 2014

Se apropie Oktoberfest 2014 - vezi noutatile si programul



Oktoberfest-ul brasovean a crescut intr-atit in cei 6 ani de cind este organizat incit a ajuns sa fie cel mai mare festival european al berii din afara Germaniei. Sasii brasoveni s-au inspirat mult din Oktoberfest-ul bavarez si au reusit sa ofere o sarbatoare in care sorbirea berii este asociata cu multa distractie care include muzica, dans si multe concursuri specifice.

In acest an, imensul cort care a fost ridicat anul trecut va fi acum si mai incapator pentru ca i se va construi un etaj si balcoane. De la citeva zile de festival, cite erau la primele editii, s-a ajuns acum la 11 iar tinta este ca in viitor sa se ajunga la 21 de zile, cite are Oktoberfestul original din Germania.

Pentru asta, manifestarea ar avea nevoie de mai mult spatiu decit cel oferit acum de arena Liceului Sportiv. Organizatorii se gindesc ca festivalul ar putea fi organizat de la anul pe terenul fostului stadion Municipal si spera sa obtina sprijinul autoritatii municipale pentru acest lucru.

Ce au pregatit organizatorii pentru Oktoberfestul din Brasov, care va avea loc in perioada 4-14 septembrie, puteti afla din videoclipul atasat.

Mai jos aveti programul festivalului. Faceti clic pe imagine pentru a o mari!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!